Basic Fit opzeggen

Hoe u veilig Basic Fit opzeggen

Blijf fit met Basic Fit

Dit netwerk van fitnessclubs werd opgericht in 2004, toen Erik Wilborts en René Moos verschillende fitnesscentra en tennisbanen fuseerden. De ondernemers namen deze stap om te kunnen concurreren met de grotere Amerikaanse allianties FitnessFirst en Achmea. Het belangrijkste idee is om een ​​netwerk van eenvoudige fitnessclubs zonder extra faciliteiten te creëren.

In 2012-2014 was het gezicht van het netwerk Tatjana Šimić, een beroemd Kroatisch-Nederlands model en actrice. Na haar reclamecampagne behield Basic Fit nog meer klanten. In 2015 overschreed hun aantal een miljoen mensen in heel West-Europa.

Vandaag is het netwerk gegroeid tot 565 sport- en fitnesscentra: Nederland (154 centra), België (168), Frankrijk (200), Luxemburg (10) en Spanje (33). En het aantal klanten bereikte het niveau van 1,67 miljoen mensen. Het netwerk heeft ongeveer 3500 werknemers in dienst.

De missie van het bedrijf is om iedereen – van een beginner tot een professionele atleet – de gelegenheid te bieden, om een ​​onbeperkt aantal uren in elke stad in West-Europa te trainen. Sommige fitnesscentra werken de klok rond, wat erg handig is voor mensen die ‘s nachts actief zijn.

Het bedrijf biedt 3 soorten lidmaatschap (formules):

 • Easy.
 • Smart.
 • Flex.

Ze verschillen in de kosten, een reeks beschikbare diensten en de duur (één maand of één jaar). Ongeacht welk dienstenpakket (formule) u ook kiest, betaalt u een maandelijkse lidmaatschapsbijdrage. Meer informatie via de telefoon: 0031 (0) 23 8080 888.

Hoe u Basic Fit abonnement opzeggen

U kunt op verschillende manieren uw opzegging regelen:

Laten we eens kijken hoe u opzeggen Basic Fit. Hij is beschikbaar in elk fitnesscentrum. Vermeld hierin uw kaartnummer of geboortedatum en volg een paar eenvoudige opzeg stappen. De terminal zal een ontvangstbewijs afgeven om de opzegging te bevestigen.

Als u de Easy- of Smart-formule gebruikt, is opzegging binnen  12 maanden na de datum van ondertekening van uw contract mogelijk. Voeg toe aan die datum een maand, waarbinnen de kennisgeving van de opzegging moet aankomen.

Als je een jaar van tevoren betaald hebt voor de gym-diensten en/of langer dan 12 maanden lid bent van de club, zal het bedrijf het geld vóór het einde van het jaar terugbetalen.

Met de formule Flex wordt de opzegging binnen een maand uitgevoerd (bij deze formule is de contractduur 30 dagen).

Recensies van de klanten die probeerden opzeggen Basic Fit

Net als veel andere fitnessclubs, zorgt Basic Fit op allerlei manieren ervoor dat u niet kunt opzeggen. Dit zijn helaas geen grote woorden, dit is de realiteit. Om dit te bewijzen hebben we 2 recensies van de klanten  van de fitnessclub opgepikt, die al geprobeerd hebben op te zeggen, maar zonder succes.

Dit is wat het meisje onder het pseudoniem koos1984 schrijft:

“Hallo! We hebben een probleem met het Basic Fit opzeggen. Wij (mijn vriendin en ik) hebben ons abonnement in augustus tegelijkertijd opgezegd. Maar de club laat ons nog steeds een maandelijkse betaling doen. Vandaag ging ik naar Basic Fit in Uden, maar de medewerker vertelde me dat ons abonnement geldig zou zijn tot mei van het volgende jaar, en dat hij geen opzeg verzoek had ontvangen. Het bleek dat ze het abonnement stilzwijgend kunnen verlengen. Ik dacht dat het over het algemeen verboden was.

Heeft iemand enig idee wat ik zou moeten doen met deze Basic Fit?

Alvast bedankt!”

De gebruiker Pennenbakje schreef:

“Ik heb ook problemen met het opzeggen van mijn Basic Fit-lidmaatschap. Ik heb al 4 brieven per post naar hen gestuurd. Maar ik heb nooit een antwoord gekregen. Hoek en Partners blijven brieven sturen, en ik schrijf ook elke dag naar de club per e-mail. Het werkt niet! Ik moet het hele jaar door een lidmaatschapsbijdrage betalen!!!!! Hoe kan ik me van dit stinkende fitness lidmaatschap ontdoen?”

Op het netwerk kunt u andere soortgelijke klantrecensies vinden. Helaas zullen de medewerkers van de fitnessclub letterlijk alles doen, opdat u niet opzegt en de bijdrage blijft betalen.

De service Abonnement-Opzeggen helpt u snel Basic Fit opzeggen.

Als u niet uw tijd en energie wilt verspillen aan het opzeggen, neem dan contact op met Abonnement-Opzeggen.

Bij ons krijgt u 3 voordelen:
 • U hoeft niet op te zeggen – het hele proces wordt uitgevoerd door onze medewerkers.
 • We hebben speciale opzegformulieren van de diensten van meer dan 1000 bedrijven. Elk formulier bevat informatie over de organisatie, met inbegrip van zijn postadres. Je verspilt geen seconde van uw tijd aan het zoeken naar informatie over Basic Fit.
 • Als het bedrijf illegale methoden gebruikt om het opzeggen te voorkomen, zullen we u juridische bijstand verlenen en Basic Fit voor de rechter brengen.

Merk op dat u in het formulier uw persoonlijke gegevens moet opgeven: uw volledige naam, adres, e-mail enz. Deze gegevens blijven binnen het bedrijf en worden niet bekendgemaakt: elke onze medewerker heeft een NDA-overeenkomst getekend.

Samen met Abonnement kunt u veilig Basic Fit opzeggen:

 • politieke partijen;
 • vakbonden;
 • loterijen;
 • energiebedrijven;
 • aanbieders van Internet, kabeltelevisie, vaste telefonie en mobiele telefonie;
 • kranten en tijdschriften.

Bespaar uw tijd en zorg voor uw zenuwen – neem contact op met Abonnement-Opzeggen.

[et_pb_cpt_archive _builder_version=”3.17.2″ post_type=”afmelden” fullwidth=”off” columns=”4″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”1px” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_overlays_image=”off” posts_number=”8″ show_content=”none” show_author=”off” show_date=”off” include_tax=”category” include_tax_terms=”Fitness” /]