Eneco opzeggen

Welke diensten levert Eneco aan en hoe kan Eneco opzeggen. Ontdek de eenvoudige en snelle manier om een ​​contract te beëindigen

Welke diensten biedt Eneco aan?

ENECO Holding NV is een van de grootste producenten en leveranciers van aardgas, elektriciteit en warmte in Nederland. Het bedient meer dan 2 miljoen zakelijke en particuliere klanten.

De omvang van zijn diensten omvat de levering van:

 • elektriciteit opgewekt uit zonne-energie of windenergie (naar keuze van de klant);
 • aardgas met extra compensatie voor CO-emissies₂ tijdens het verbruik;
 • centrale verwarming van huizen en huisjes;
 • installatie van tellers;
 • aansluiting van het energieverbruik controlesysteem via de toepassing My Eneco of Toon.

Hoe diensten van Eneco opzeggen

Om de diensten van het bedrijf te weigeren, moet u de ondersteuningsdienst bellen, informeren over uw wens en wachten op de juiste instructies. In de regel ontvangt de klant eerst informatie over de prijsvergelijking met concurrenten, rekening houdend met de individuele kenmerken van het energieverbruik.

Als de klant beslist om het contract te beëindigen, houdt het bedrijf rekening met het tijdstip waarop deze beslissing wordt genomen en de overeenkomstige voorwaarden van het contract. Als het gaat om het vroegtijdig beëindigen van een relatie, wordt een boete in rekening gebracht, omdat het bedrijf tegen een verlaagd tarief elektriciteit levert: hoe langer het contract, hoe goedkoper de energie.

Straffen voor vervroegde beëindiging van het contract zijn:

 • contract van 1 tot 18 maanden – 50 euro voor de boekhoud eenheid van het energieproduct;
 • contract van 18 tot 24 maanden – 75 euro voor de boekhoud eenheid van het energieproduct;
 • contract van 24 tot 30 maanden – 100 euro per rekeneenheid van het energieproduct;
 • meer dan 30 maanden – 125 euro voor de boekhoud eenheid van het energieproduct.

Feedback over het proces van beëindiging van het contract opzeggen Eneco

Eneco-klanten zijn niet altijd in staat om soepel en zonder excessen de diensten van het bedrijf Eneco opzeggen en verander de energieleverancier. Misverstanden ontstaan ​​vaak door onoplettendheid, wanneer ze geen aandacht besteden aan belangrijke punten van het contract.

“Ik probeerde de diensten van Eneco te weigeren, en het bedrijf leek hiermee in te stemmen, maar weigerde me over te plaatsen naar een andere leverancier. Blijkbaar is hun belangrijkste taak om te voorkomen dat de klant naar concurrenten gaat. “

“Toen ik contact maakte met Eneco, ontving ik een geschenk van het bedrijf in de vorm van een preferentieel tarief. Na acht maanden besloot ik om over te stappen naar een andere energieleverancier. Nu vraagt ​​Eneco compensatie van mij voor het beëindigen van het contract en voor ontvangst van een geschenk. “

“Het bleek dat ik na het indienen van een aanvraag voor beëindiging van het contract 14 dagen had om het saldo van mijn zichtrekening op te nemen. Ik kwam dit te weten na nadat Eneco mij het antwoord gaf. Tegen die tijd was de boete voor voortijdige beëindiging van het contract, waarmee ik het niet eens ben, al van het account verwijderd. “

Om deze misverstanden te voorkomen en het contract met het bedrijf snel te beëindigen, kunt u deze opdracht aan de experts van de opzegging-dienst: abonnement-opzeggen.nl toevertrouwen.

Voordelen van de afmeld service opzeggen Eneco

In de regel begint het proces van beëindiging van het contract en de weigering van de diensten van opzeggen Eneco, staat de cliënt in plaats van een snel “ja” antwoord voor een aantal obstakels. De oplossing van het probleem is tijdrovend en helemaal niet moeiteloos en eindigt vaak met de noodzaak om een ​​bepaald bedrag te betalen.

Te hulp komen de speciale diensten voor het verlenen van diensten voor afmelding. De voordelen van abonnement-opzeggen.nl zijn als volgt:

 1. De dienst slaat nooit klantgegevens op. Dit betekent dat de klant na ontvangst van diensten via de dienst geen reclameboodschappen, brieven met uitnodigingen of aankondigingen ontvangt.
 2. De klant downloadt onmiddellijk een briefsjabloon voor het indienen van een aanvraag bij een specifiek bedrijf in het vooraf goedgekeurde formulier, met alle nodige gegevens.
 3. Als de klant het bedrijf dat hij nodig heeft niet op de site heeft gevonden, kan hij de algemene sjabloon gratis downloaden, invullen en naar onze specialisten verzenden. Ze leren zelf hoe ze een beroep kunnen doen op dit bedrijf en kunnen het vervolgens toevoegen aan de sitemap.
 4. Na het invullen van het formulier is de brief beschikbaar voor bewerking.
 5. Betaling voor diensten wordt per post uitgevoerd bij levering, wanneer de klant een pakket documenten ontvangt met betrekking tot de weigering van de diensten van het vermelde bedrijf.

De positieve regeling van de opzegging is 100% gegarandeerd. Neem contact op met de dienst abonnement-opzeggen.nl en ontdek hoe eenvoudig en gemakkelijk het is om u van de diensten van een oninteressant bedrijf af te melden en dit zonder kostbare tijd, geld en zenuwen te verspillen.

[et_pb_cpt_archive _builder_version=”3.17.6″ post_type=”afmelden” fullwidth=”off” columns=”4″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”1px” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_overlays_image=”off” posts_number=”8″ show_content=”none” show_author=”off” show_date=”off” include_tax=”category” include_tax_terms=”Energie” /]