Postcode loterij opzeggen

Wat is Postcode Loterij?

Het verhaal van Postcode Loterij gaat terug naar 1989. Toen was het bedrijf opgericht bij Novamedia, marketingbureau dat goede doelen loterijen opzet en uitvoert. Vijftig procent van de opbrengst van deze loterij wordt geschonken door 81 goede doelen, die in 2010 uitkomen op meer dan 270 miljoen euro.

Prijswinnaars zijn de eigenaars van de postcode, waarvan een deel uitmaakt van het woonadres van de winnaar. Vandaar dat zelfs als je niet deelneemt, je er misschien achter komt dat je zou hebben gewonnen als je had gespeeld. Dat dwingt mensen tot een beslissing om toch te spelen.

Verschillende opmerkelijke beroemde mensen onderschrijven de loterij en zijn benoemd tot ambassadeur, waaronder: Bill Clinton, Nelson Mandela, Johan Cruyff.

De visie van de organisatie is het ondersteuning van goede doelen en voor de rechtvaardige wereld zich zetten. Toch willen mensen af en toe hun abonnement bij Postcode Loterij opzeggen. Het kan op verschillende manieren gedaan worden.

Welke producten biedt Postcode Lotereij aan?

Dankzij meespelen met Postcode Loterij kunnen mensen mooie prijzen winnen en bewoners uit verre landen helpen. Met postcode ondersteunen mensen meer dan 103 goede doelen. Bijvoorbeeld, worden de organisaties die zich inzetten voor een groene wereld, opleiding voor kinderen uit arme landen, dierenbescherming.

Het principe van meespelen met Postcode Loterij is heel eenvoudig. De postcode van een deelnemer is de unieke lotnummer. Bijvoorbeeld, 1234 AB is uw postcode. Tevens dit is de lotnummer van Postcode Loterij. Als uw nummer in de prijzen valt, winnen alle buren die meespelen. Iedere jaar, maand en week vallen verschillende prijzen van de trekkingen.

Behalve gewone loten bestaan er Postcodekanjer trekking. Als de Postcodekanjer valt , worden de prijzen verdeeld tussen vier cijfers van winnende postcode en de hele postcode met vier cijfers en twee letters.

De deelnemers kunnen met klantenservice van Postcode Loterij voor alle vragen contact opnemen of via eigen persoonlijk account alle loterij zaken zien en regelen. Postcode Loterij doet zeker veel aan goede doelen, toch kan het gebeuren dat deelnemers willen postcode loterij opzeggen. Ze kunnen direct contact met klantenservice opnemen via telefoon of schriftelijk of via messengers van sociale media.

Hoe kan ik de abonnement van postcodeloterij opzeggen?

Wilt U op een of andere reden uw abonnement van nationale nationale postcode loterij opzeggen postcode loterij opzeggen? Dat kan. U kunt het op de verschillende manieren doen. Zeker kunt U zelf een opzegbrief schijven en naar het bedrijf sturen. Dat kan op iedere moment gedaan worden.Het snelst is telefonisch de organisatie bellen en uw deelname bij postcode loterij opzeggen.

Opzeggen postcode loterij is mogelijk via klantenservice telefoonnummer: 0800-021010

Helpdesk is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar.Vergeet niet om Uw bankrekeningnummer bij de hand te hebben, zo postcode loterij kan uw inleg afschrijven.

Klantenservice van postcode loterij doet alles om het opzegging zo snel mogelijk te verwerken. Daarom kan het gebeuren dat de deelname is stopgezet nadat de inleg voor de volgende periode is al afgeschreven. Om zeker weten dat de opzegging is verwerkt moeten mensen een contact met klantenservice van postcode loterij contact opnemen.

Opzeggen postcode loterij via opzegdienst

Ook kunnen deelnemers via verschillende opzegdiensten. In dit geval kunnen mensen zich inschrijven voor een van vele opzeg diensten online en met behulp van een sjabloon opzegbrief de lidmaatschap opzeggen. Er zijn verschillende opzeg diensten die klanten van vele abonnementen helpen opzeggen. Want sommige mensen hebben geen recente gegevens van het bedrijf, anderen weten niet precies hoe moet een opzegbrief geschreven worden. Af en toe zijn mensen te bezig en vergeten een opzegbrief sturen. Met ondersteuning van special opzeg website kan het sneller en makkelijker gaan.

Bijvoorbeeld, service abonnement-opzeggen.nl beidt sjablonnen voor meer dan 1000 bedrijven en organisaties in Nederland. De klanten kunnen opzegbrieven downloaden en makkelijk een brief schrijven. De opzegservice heeft alle juiste gegevens van de organisaties. Mensen kunnen in een aparte pagina met verschillende categorieën een bedrijf vinden, bijvoorbeeld, postcode loterij of een andere organisatie. De dienst kan ook uw brief per e-mail naar het bedrijf sturen. De klant krijgt een bevestiging van zending. Via deze link abonnement-opzeggen.nl/afmelden/nationale-postcode-loterij-opzeggen kunnen abonnees van Postcode Loterij hun abonnement makkelijk opzeggen.

De persoonlijk gegevens van klanten worden niet gepubliceerd en niet aan de andere partijen doorgegeven. abonnement-opzeggen.nl respecteerd uw privacy.

De klanten kunnen zich gratis registreren en alle benodigde informatie invullen. Nadat opzegbrief verstuurd is de persoonlijke gegevens van klanten kunnen verwijderd worden. De klant hoeft dit aan de opzegservice doorgeven.

Opzegdienst  biedt zijn services gratis aan. De klanten hoeven niets te betalen.Dus iedereen die al lang wilt opzegbrief sturen, maar heeft geen tijd of mogelijkheid, nu het kan doen.

[et_pb_cpt_archive _builder_version=”3.13.1″ post_type=”afmelden” fullwidth=”off” columns=”4″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”1px” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_overlays_image=”off” posts_number=”8″ show_content=”none” show_author=”off” show_date=”off” include_tax=”category” include_tax_terms=”Loterij” /]