UNICEF opzeggen

UNICEF-activiteiten. Hoe te abonneren en Unicef opzeggen

UNICEF – bescherming van de kinderrechten en moederschap over de hele wereld

Wat doet de liefdadigheidsinstelling, hoe financiert het haar activiteiten, hoe sponsor te worden en hoe UNICEF opzeggen – kwesties die de onverschillige burgers van ons land interesseren. De gevolgen van oorlogen zijn altijd verschrikkelijk, dus komen groepen zorgzame mensen samen om de getroffen bevolking te helpen, de minderbedeelden en de zieken te ondersteunen en ze te helpen overleven.

Zo werd UNICEF in december 1946 opgericht, een wereldwijde liefdadigheidsorganisatie die onder auspiciën van de Verenigde Naties opereert en de problemen van kinderen aanpakt die tijdens de Tweede Wereldoorlog getroffen werden. De organisatie werd opgericht door L. Reichman. Het fonds zou slechts een paar jaar bestaan, maar zijn activiteit waren zo succesvol en relevant dat sinds 1953 de reikwijdte van de activiteiten van de organisatie aanzienlijk uitgebreid werd. De volmachten van die liefdadigheidsorganisatie werden voortgezet en hun geldigheid is onbeperkt geworden.

De wereldgemeenschap beoordeelde de activiteiten van het Kinderfonds van de Verenigde Naties uiterst hoog en in 1965 ontving de liefdadigheidsorganisatie de Nobelprijs voor de Vrede. De missie ging verder, de organisatie werd gesteund door meer dan 180 landen van de wereld en stelde nieuwe doelen voor zichzelf:

 1. Basisonderwijs aan 80% van de kinderen wereldwijd te geven.
 2. Met 1/3 sterfte van kinderen onder de leeftijd van 5 jaar te v erminderen.
 3. De maternale mortaliteit met ten minste 50% te doen dalen.

Het zou heel moeilijk zijn om deze taken te verwezenlijken zonder de veelzijdige hulp was van ambassadeurs van goodwill die meer dan 180 landen van de wereld vertegenwoordigen. Iedereen kan een directe rol spelen in de nobele missie die de Kinderorganisatie al tientallen jaren met zich meedraagt. Hiervoor moet u inloggen op het systeem, u abonneren op de nieuwsbrief en regelmatig voor het goede doel te doneren.

Op dit moment ondersteunt de organisatie 21 staten waar vijandelijkheden plaatsvinden, met lage levensstandaard, hoog sterftecijfer van kinderen en moeders en gevallen van wrede behandeling van vrouwen en kinderen. Vrijwilligers van de Kinderorganisatie komen op voor de bescherming van mensenrechten, preken gendergelijkheid, dragen bij tot de verbetering van het onderwijs aan de bevolking in minder ontwikkelde landen en bieden het noodzakelijke niveau van medische zorg. De activiteiten van het fonds worden ondersteund door ministeries van volksgezondheid, onderwijs en financiële instellingen over de hele wereld en ook door de VN-agentschappen. De organisatie bestaat dankzij de donaties van individuen en organisaties.

Voordelen van deelname aan UNICEF

De UNICEF Children’s Charitable Foundation is een VZW die giften uit verschillende bronnen accepteert. Haar sponsors zijn organisaties en gewone mensen die hebben besloten om mee te doen aan liefdadigheidsactiviteiten. Er zijn verschillende manieren om een sponsor te worden:

 • door u te registreren als een sponsor op de officiële website van de organisatie;
 • door de stichting te helpen zonder zich te registreren.

Een abonnee (accounthouder bij UNICEF) heeft verschillende voordelen ten opzichte van niet-geregistreerde sponsors:

 • abonnement op het tijdschrift, dat twee keer per jaar per post komt;
 • abonnement op de e-maillijst met dezelfde naam;
 • belastingvermindering;
 • voordelen bij het overboekeFun van geld en het uitvoeren van bankactiviteiten.

Indien gewenst kan elke abonnee UNICEF opzeggen donatie of op elk moment UNICEF flex opzeggen.

Hoe UNICEF nederland opzeggen

Neem contact op met de liefdadigheidsorganisatie UNICEF in Nederland voor registratie, opzeggen UNICEF, evenals om kwesties met betrekking tot haar activiteiten en sponsoring op verschillende manieren op te lossen:

 

Contactgegevens

Werktijd

een brief schrijven naar:

UNICEF Nederland Bezuidenhoutseweg 74 2594 AW Den Haag Postadres Postbus 953752509 CJ Den Haag

Ma-vr van 8.30 – 21.00 uur

Vr van 8.30 – 18.00 uur

Zat van 10.00 – 15.00 uur

Zondag af

UNICEF opzeggen per post

info@unicef.nl

 

door telefonisch contact op te nemen met de organisatie

(088-444 96 66)

 

door de site te bezoeken en contact op te nemen met de klantenondersteuning

unicef.org

de klok rond

Heeft u vragen aan het fonds? Wilt u de organisatie voor welke reden reden dan ook steunen? Ondersteuning Medewerkers zullen al uw vragen beantwoorden, evenals hulp bieden om UNICEF opzeggen online of per telefoon.

De reden voor opzegging kan van alles en nog wat zijn, maar meestal ondersteunen de sponsors niet een of andere richting van de multilaterale activiteiten van UNICEF. Andere sponsors die een eenmalige donatie wensen te doen, zijn gefrustreerd door frequent herhaalde oproepen van werknemers van deze liefdadigheidsinstelling met aanbiedingen om deel te nemen aan een nieuwe project door hun geld over te boeken naar het UNICEF-account.

Als u niet zelfstandig uw abonnement wenst op te zeggen – gebruik dan de diensten van een desbetreffende onlinedienst – Abonnement-opzeggen.nl.

Abonement-opzeggen.nl – voordelen

Wenst u UNICEF opzeggen door gebruik te maken van de diensten van een tussenpersoon – Abonement-opzeggen.nl, die al het routinewerk voor u zal doen en volledig in uw belang zal handelen? U hoeft alleen maar het volgende te doen:

 1. Ga naar de site afmelden: abonnement-opzeggen.nl (registratie, in het belang van het behoud van de vertrouwelijkheid van de klant is niet vereist).
 2. Open een pagina met categorieën van bestaande organisaties, waaruit u zich kunt afmelden, kies de juiste punt (liefdadigheidsorganisaties).
 3. Voer in het speciale vak de naam in van het bedrijf waarvan u zich wilt afmelden.
 4. Vul het formulier in dat op de monitor verschijnt, zodat het servicepersoneel een voltooide brief kan sturen, onder de naam UNICEF opzeggen donatie, voor UNICEF.
 5. Selecteer de betalingsmethode.
 6. Wacht per e-mail en bevestig de annuleringsbrief UNICEF opzeggen briefing.
 7. Betaal voor de dienst van het bedrijf (betaling wordt pas uitgevoerd nadat de documentaire bevestiging van het reeds voltooide opzegging ontvangen is.

Als u wenst UNICEF opzeggen per post, geef voorkeur aan aangetekende post. Hiermee kunt u de locatie van uw brief en de timing van zijn levering volgen. De dienst, waarmee je gemakkelijk kunt UNICEF opzeggen werkt de klok rond.

[et_pb_cpt_archive _builder_version=”3.22.4″ post_type=”afmelden” fullwidth=”off” columns=”4″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”1px” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_overlays_image=”off” posts_number=”8″ show_content=”none” show_author=”off” show_date=”off” include_tax=”category” include_tax_terms=”Goede doelen” text_text_shadow_horizontal_length=”text_text_shadow_style,%91object Object%93″ text_text_shadow_vertical_length=”text_text_shadow_style,%91object Object%93″ text_text_shadow_blur_strength=”text_text_shadow_style,%91object Object%93″ text_shadow_horizontal_length=”text_shadow_style,%91object Object%93″ text_shadow_vertical_length=”text_shadow_style,%91object Object%93″ text_shadow_blur_strength=”text_shadow_style,%91object Object%93″ headings_text_shadow_horizontal_length=”headings_text_shadow_style,%91object Object%93″ headings_text_shadow_vertical_length=”headings_text_shadow_style,%91object Object%93″ headings_text_shadow_blur_strength=”headings_text_shadow_style,%91object Object%93″ meta_text_shadow_horizontal_length=”meta_text_shadow_style,%91object Object%93″ meta_text_shadow_vertical_length=”meta_text_shadow_style,%91object Object%93″ meta_text_shadow_blur_strength=”meta_text_shadow_style,%91object Object%93″ read_more_text_shadow_horizontal_length=”read_more_text_shadow_style,%91object Object%93″ read_more_text_shadow_vertical_length=”read_more_text_shadow_style,%91object Object%93″ read_more_text_shadow_blur_strength=”read_more_text_shadow_style,%91object Object%93″ z_index_tablet=”500″ /]