Vriendenloterij opzeggen

Wij zullen u helpen VriendenLoterij opzeggen af te melden

VriendenLoterij redt levens

VriendenLoterij is een onderdeel van holding Nationale Goede Doelen Loterijen NV samen met Nationale Postcode Loterij en BankGiro Loterij. Alle drie de loterijen zijn beroemd om hun goede doelen. VriendenLoterij werkt sinds 1989. Tijdens zijn bestaan ​​heeft het bedrijf 846 miljoen euro aan 3300 sportclubs en 50 liefdadigheidsorganisaties betaald. De beroemdste onder hen zijn KWF Kankerbestrijding.  Jantje Beton en Fonds Gehandicaptensport.

De missie van de loterij is om liefdadigheidsstichtingen te ondersteunen en mensen te helpen die dure behandelingen moeten ondergaan. Allereerst zijn het oncologische kinderen van Nederland. Ook zijn alle medewerkers van VriendenLoterij er zeker van dat sport een integraal onderdeel is van het leven en voor de gezondheid van elke Nederlander. Daarom is een deel van het loterijgeld bestemd voor het ondersteunen van sportclubs en secties.

Word lid van de VriendenLoterij en win:

 • Een cadeaubon voor 10 euro bij de winkelketen Primera.
 • Een cadeaubon voor 20 euro bij BookSpot.
 • Gratis uitstapje naar Terschelling voor het weekend (voor 2 personen).
 • Een kookboek om uit te kiezen.
 • Chocolate van Vercade.
 • Een tas op wielen.
 • Een fiets met een loterij logo.
 • Smartphone, tablet of laptop van Apple.

En ongeveer 10.000 goederen, evenals verschillende opties voor geldprijzen van 1.000 tot 1.000.000 euro.

Hoe kunt u VriendenLoterij opzeggen?

U kunt van Vriendenloterij afmelden op drie manieren afmelden:

 • Bel 088 020 1020. Het call-center is geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U moet uw IBAN-nummer opgeven zodat de loterij medewerkers uw eerste bijdrage zouden afschrijven.
 • Voer uw informatie in het elektronische formulier in: vriendenloterij.nl/informatievoorkeur
 • Stuur een brief naar: Van Eeghenstraat 70 1071 GK Amsterdam.

Is het het waard om uw abonnement bij VriendenLoterij opzeggen op op eigen?

Hoogstwaarschijnlijk zult u op koppig weerstand  van medewerkers van callcenters. Ze zullen proberen om u tegen alle kost ertoe te dwingen om uw beslissing te veranderen. Hier is een recensie van een van de abonnees die geprobeerd heeft om zijn abonnement bij opzeggen VriendenLoterij :

Ik ontving een brief van de loterij en besloot me af te melden. Allereerst heb ik nog steeds geen online-formulier kunnen vinden. Toen belde ik naar nummer 0800 en ze vertelden me dat het een verkeerd nummer was. Ik moest het nummer 0900 bellen. Een paar uur later meldden ze dat ze mijn geactiveerde tickets voor februari nog steeds niet hadden gevonden (hoewel ik op het postkantoor een brief heb met mijn lotnummers voor februari). Ze kunnen daarom de opzegging van mijn abonnement niet afhandelen en vroegen of ze maandag terug konden bellen … Ik zie dat ze gewoon het proces van afmelding tot het einde van februari willen rekken !! Wat kan ik eraan doen?

Ik begrijp dat ik erg dom was om gratis aan deze loterij deel te nemen. Desalniettemin vind ik het vreselijk dat bedrijven klanten op dergelijke manier mogen werven en dat je dan achteraf niet meer vanaf kunt komen!

Helaas zijn dergelijke gevallen niet ongewoon. Een afmelding via een elektronisch formulier kan meerdere dagen worden vertraagd. We raden u aan om met Abonnement-opzeggen contact op te nemen en gesprekken en brieven van opdringerige bedrijven te vergeten.

Waarom is het gemakkelijker om  van VriendenLoterij opzeggen via Abonnement-opzeggen af te melden?

Abonnement-opzeggen helpt u met afmelden van opzeggen VriendenLoterij via het aanvraagformulier.

Naast het feit dat u zich niet met de afmelding zoudt VriendenLoterij opzeggen  moeten bezig houden, biedt Abonnement-opzeggen u nog 3 extra voordelen:

 • We hebben al voor meer dan 1000 bedrijven afmeldingsformulieren voorbereid. Het formulier bevat alle gegevens over het bedrijf waarvan u de diensten wilt weigeren. U hoeft geen tijd te verspillen aan het zoeken naar deze informatie op het internet.
 • Uw gegevens zullen niet in handen van derden vallen. Wanneer u onze service bestelt, geeft u uw contactgegevens op, die wij dan in het formulier invullen. Alle medewerkers van Abonnement-opzeggen hebben een overeenkomst getekend over het niet openbaar maken van persoonlijke gegevens van klanten, zodat uw contacten nooit aan derden overgedragen zullen worden.
 • Wij bieden u geen commerciële nieuwsbrieven. Van Abonnement-opzeggen ontvangt u geen vervelende promo-mail!

Ook biedt het bedrijf een opzegging van abonnementen van onderstaande diensten:

 • een vaste telefonieprovider, internet of kabeltelevisie (inclusief Lijbrandt en Vodafone);
 • krant of tijdschrift (Historie, KCK en anderen);
 • mobiele telefonie (Simyo, Tele2 Mobiel enzovoort);
 • verzekeringsmaatschappij (bijvoorbeeld Rozenburg, Ik!, Allsecur);
 • liefdadigheidsfondsen (Kerk in Nood, Kalinga en anderen);
 • leveranciers van elektriciteit en gas (inclusief Qurrent Energie, Innova Energie);
 • politieke partijen (VVD, CDA en Voor de Dieren);
 • fitnessclubs (Basic-Fit, Aad van Loon Sport).

We maken een afmelding bij verschillende loterijen:

 • Loterij BankGiro
 • Stadloterij
 • Postcode Loterij
 • VriendenLoterij

Verspil geen tijd en zenuwen aan communicatie met de hardnekkige en opdringerige loterij arbeiders. Bestel een afmelding bij Abonnement-opzeggen!

 

ANWB opzeggen

ANWB opzeggen: uit eigen kracht en met de hulp van de service Abonnement-Opzeggen ANWB: tijdige hulp bij pech onderweg en niet alleen dit Het bedrijf werd opgericht lang geleden, in 1883, door Edo Johannes Bergsma en Dirk Ter Haar. Aanvankelijk voerde ze...

Basic Fit opzeggen

Hoe u veilig Basic Fit opzeggenBlijf fit met Basic FitDit netwerk van fitnessclubs werd opgericht in 2004, toen Erik Wilborts en René Moos verschillende fitnesscentra en tennisbanen fuseerden. De ondernemers namen deze stap om te kunnen concurreren met de...

Bankgiroloterij opzeggen

Hoe kan ik van van Bankgiroloterij opzeggen BankGiro Loterij: geschiedenis, missie en soorten beloningenDe BankGiro loterij is actief sinds 1961 en biedt vanaf de eerste dag ondersteuning aan gezondheidscentra en culturele instellingen in Nederland. Vóór...

FNV opzeggen

Hoe kunt u snel FNV opzeggen afmelden? FNV: financiële stabiliteit voor elke NederlanderDe Federatie werd in 1976 in Utrecht (Nederland) opgericht na de eenwording van de Katholieke Vakbond van NKV en de Sociaal-Democratische NVV. Het was deze organisatie...