Lotto opzeggen

Hoe Lotto opzeggen snel en pijnloos af te melden

 

Word rijker met Lotto

De eerste loting in de Lotto-loterij vond plaats op 1 september 1974. Sindsdien kan iedereen elke zaterdag 2 euro zetten. De regels zijn eenvoudig: je moet 6 nummers en de kleur van de jackpot kiezen. Voorheen kozen de spelers nummers uit 41 getallen, maar daarna groeide hun aantal tot 45.

Elke laatste zaterdag van de maand wordt Lotto Super gehouden. U krijgt de kans om niet in één, maar in een hele reeks lotingen deel te nemen.

Lotto is een van de 7 loterijen van Nederland samen met Staatsloterij, EuroJackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Alle 7 loterijen streven hetzelfde doel na – om de bevolking van Nederland gezonder en rijker te maken. Voor deze loterij wordt een deel van de winst jaarlijks verdeeld over 18 sportcentra en privéklinieken. Elk jaar investeren ze miljoenen euro’s in de Nederlandse sport.

Lotto helpt u rijker te worden met behulp van haar prijzen:

  • Een reis van 1000 euro.
  • Een jackpot van 2,5 miljoen euro.
  • Een jackpot van 7,5 miljoen euro.

Al 192.773 Nederlanders zijn winnaars van Lotto geworden. Alleen in 2018 wisten deelnemers 45 miljoen euro te winnen. En ook biedt de loterij promoties voor de aankoop van tickets. Bijvoorbeeld: 6 tickets tegen een prijs van 5, of 12 tickets tegen een prijs van 10.

Hoe kunt u zich Lotto opzeggen?

Om u af te melden, ga naar de pagina: lotto.nederlandseloterij.nl/opzeggen.  Het is meteen duidelijk dat Lotto u probeert te overtuigen om dit niet te doen. Een menigte van felle foto’s, sterke argumenten, feiten uit de statistieken van de winnaars, promotionele aanbiedingen zetten u letterlijk onder druk. Alleen helemaal onderaan de pagina vindt u de nodige instructie. Om Lotto opzeggen, ga naar de persoonlijke account “Mijn Lotto” op de site, open vervolgens de sectie “Abonnementen” en vul het elektronische formulier in.

Een andere manier om u van de diensten af te melden, is om een ​​aanvraag per post te verzenden naar: Postbus 3074, 2280 VB Rijswijk. U kunt ook de gekochte tickets retourneren en het spel weigeren. Bel hiervoor 070-550 08 06. De hotline werkt zonder vrije dagen van 09:00 tot 21:00 uur.

Moeilijkheden en problemen bij Opzeggen lotto

Veel spelers die besloten hebben om Lotto opzeggen, besteden daar een paar maanden of zelfs jaren aan. Het probleem is dat de werknemers van de loterij op alle denkbare  manieren u proberen te beletten om af te melden. Ze kunnen u, bijvoorbeeld, zeggen dat ze uw aanvraag voor afmelding niet hebben ontvangen. Of ze zouden stellen dat het om een of andere reden niet mogelijk is om af te melden.

We hebben een van de klantrecensies gevonden, die van de complexiteit van afmelding van Lotto duidelijk aantoont:

“We proberen al lange tijd om van Lotto via fax en brieven af te schrijven. Maar nu kijk ik naar mijn account ING.nl. En tot mijn grote verrassing werden 50 euro opnieuw afgeschreven. Het was geld, dat ik nauwelijks opzij had kunnen leggen. Op die manier stelen ze al 2 jaar geld van ons. Deze brieven komen eenvoudigweg niet aan het postkantoor. En mijn account is nog steeds actief. Wat moet ik nu doen? Echt, meld je nooit aan voor Lotto … Ik ben geschokkeerd van deze oplichters …”

Deze beoordeling werd achtergelaten door de man die het pseudoniem Dommerik koos. Al dat gedoe met de afmelding was zo uitputtend voor die arme gast geweest, dat hij daar duizend keer spijt van gekregen had dat hij die loterij had gecontacteerd. Op dezelfde dag nog gaf een gebruiker, onder het pseudoniem van Juanita, het volgend advies: “Probeer als optie je bankrekening te blokkeren, zodat de loterij niet langer geld kan afschrijven”. Er is een wanhopige situatie wanneer mensen zelfs voor een dergelijke stap klaar zijn.

De Abonnement-Opzeggen-dienst zal u deze nachtmerrie besparen. Vergeet die slapeloze nachten en bespaar uw tijd en geld.

Lotto opzeggen – daar zal de dienst Abonnement-Opzeggen u zeker mee helpen

Samenwerking met onze service biedt u 4 voordelen:

  • U hoeft geen formulieren te verzenden, een klantenondersteuning voor loterijen te bellen of contact met Lotto-medewerkers via een elektronisch formulier op te nemen. U bespaart tijd en kunt doen wat u wilt. Het gehele registratieproces wordt uitgevoerd door ons personeel.
  • Het enige wat u hoeft te doen, is een speciaal formulier in te vullen. Het bevat al de contactgegevens van de loterij en u hoeft ze niet op internet gaan opzoeken.
  • Indien u dit wenst, kunt u zelf het formulier naar Lotto per post sturen.
  • We zullen u juridische bijstand bieden, als de loterij het afmelden door illegale methoden zou proberen te beletten.

Uw persoonlijke gegevens, vermeld in het formulier, zullen niet in handen van derden betreppen. Wij zorgen voor onze klanten en onthullen geen persoonlijke informatie.

Neem contact op met de professionals van Abonnement-Opzeggen en spaar uw zenuwen!

 

[et_pb_cpt_archive _builder_version=”3.17.2″ post_type=”afmelden” fullwidth=”off” columns=”4″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”1px” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_overlays_image=”off” posts_number=”8″ show_content=”none” show_author=”off” show_date=”off” include_tax=”category” include_tax_terms=”Loterij” /]