Hoe kunt u snel FNV opzeggen afmelden?

 

FNV: financiële stabiliteit voor elke Nederlander

De Federatie werd in 1976 in Utrecht (Nederland) opgericht na de eenwording van de Katholieke Vakbond van NKV en de Sociaal-Democratische NVV. Het was deze organisatie die de Nederlandse economie hielp in de jaren tachtig, toen ze verschillende hervormingen ondersteunde, waaronder het Verdrag van Wassenaar.

Het hoofd van de federatie – Wim Kok – was van 1994 tot 2002 minister-president van Nederland. Tegenwoordig helpt het duizenden Nederlanders om goedbetaalde banen te vinden.

Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) voert een campagne voor eerlijke en rechtvaardige verdeling van werk. De missie van de vakbond is om de werkende burgers van Nederland te beschermen tegen onrechtvaardige autoriteiten. Daartoe onderhandelt de vakbond met werkgeversfederaties en adviseert hij de regering via de Sociaal-Economische Raad.

Dankzij FNV krijgen veel gepensioneerden met een lange arbeidsverleden een hoger pensioen en werken duizenden jonge Nederlanders met een stabiel salaris.

U kunt een contract tekenen met FNV en vakbondsmedewerkers zullen u helpen bij het vinden van een baan of het verbeteren van uw salaris en sociaal pakket op uw huidige werkplaats. De vakbond biedt u kortingen op de ziektekostenverzekering in Menzis en aanvullende verzekeringsvoordelen voor rechtsbijstand van Reaal.

Hoe kunt u zich opzeggen FNV afmelden ?

Voor degenen die besloten hebben om zelfstandig naar werk te zoeken en niet langer gebruik willen maken van de diensten van de vakbond, stelt FNV voor over te stappen naar een andere categorie klanten – zelfstandigen. Bel 088 – 368 0 368 en u wordt overgebracht naar de zelfstandigen-sector van het bedrijf.

Als u uw samenwerking met de vakbond nog steeds volledig wilt onderbreken, moet u een brief schrijven. Geef daarin het volgende op:

  • Naam van de vakbond.
  • Adres van het hoofdkantoor.
  • Persoonlijk nummer.
  • De reden voor de afmelding.

Stuur een e-mail naar: postbus 9208, 3506 GE UTRECHT. Geef in de brief aan dat het is gericht naar de afdeling Ledenbeheer (tav Afdeling ledenadministratie).

Houd er rekening mee dat een uitschrijving kan plaats vinden aan het einde van de kalendermaand. En pas na drie maanden ontvangt u een kennisgeving dat u het contract met FNV hebt opgezegd. Tijdens deze 3 maanden moet u nog steeds een vergoeding betalen.

FNV lidmaatschap opzeggen: eenvoudig of moeilijk?

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de afmelding bij de Federatie Nederlandse Vakbeweging is heel eenvoudig klusje is. Maar mensen die dit al geprobeerd hebben, kregen te kampen met onverwachte obstakels en problemen. Hier is een overzicht van een van de voormalige vakbondsleden, Rob de Voogd:

“Ik was jarenlang lid van de FNV, maar toen wilde ik het contract beëindigen. “Het zou gemakkelijk moeten zijn,” dacht ik. De beoordelingsperiode voor uw aanvraag is maximaal drie maanden en daarna bent u vrijgesteld van de lidmaatschap.

Dit is echter niet van toepassing op FNV. Hier moet je binnen een jaar een vergoeding betalen! FNV is een vereniging die het recht heeft om uw portemonnee het hele jaar door te beroven.

Blijkbaar staat de wet dergelijke verenigingen toe om geld uit uw zak te halen!

Ik dacht dat deze wet van toepassing is, bijvoorbeeld op een sportvereniging, maar niet op organisaties zoals FNV …

… FNV zou zich moeten schamen, omdat het spreekt over tolerantie tegenover zijn klanten.”

Zoals u zelf kunt zien, FNV opzeggen is niet zo eenvoudig. Daarom raden wij u aan om contact met de professionals van Abonnement-Opzeggen op te nemen en uw kostbare tijd en zenuwen te besparen.

Abonnement-opzeggen zal u helpen om snel van FNV af te melden (FNV opzeggen)

U krijgt 3 voordelen door met onze dienst contact op te nemen:

  • U hoeft de afmelding niet zelf te regelen. We zullen al het werk voor in uw plaats doen.
  • We gebruiken een speciaal formulier, waarin alle informatie over de FNV-vakbond reeds is opgegeven is. U hoeft niet zelf naar contactgegevens te zoeken.
  • Persoonlijke gegevens die u op het formulier opgeeft, worden niet aan derden verstrekt. Alle medewerkers van Abonnement-Opzeggen hebben een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend.

Ook helpen we met afmelding van loterijen, fitnessclubs, energiebedrijven, charitatieve stichtingen, politieke partijen en andere organisaties. Lees meer op: https://www.abonnement-opzeggen.nl.

Neem contact op met Abonnement-Opzeggen en vergeet de zorgen i.v.m. afmelding van de diensten van de vakbond!

 

[et_pb_cpt_archive _builder_version=”3.17.2″ post_type=”afmelden” fullwidth=”off” columns=”4″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”1px” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_overlays_image=”off” posts_number=”8″ show_content=”none” show_author=”off” show_date=”off” include_tax=”category” include_tax_terms=”Televisie, Internet & vaste telefonie” /]