Wat is Libelle, hoe daarop te abonneren, is het moeilijk om Libelle opzeggen

by | Mar 19, 2020 | Krant & tijdschrift

Wat Libelle is?

Libelle is een vrouwenblad dat elke week in Noorwegen gepubliceerd wordt, het is gemakkelijk om u daarop te abonneren op en net zo eenvoudig om Libelle opzeggen. Het tijdschrift heeft een lange geschiedenis. Het eerste nummer zag licht op 13 april 2034. Het tijdschrift tot 2001 was de eigendom van VNU, daarna werd het door Sanoma overgenomen en blijft nog steeds haar eigendom.

De wekelijkse uitgave was exclusief bestemd voor het vrouwelijke publiek tussen 30 tot 55 jaar en heeft altijd de volgende actuele onderwerpen behandeld:

 • kookrecepten;
 • nieuwe items in de mode;
 • schoonheid;
 • werken;
 • reizen;
 • de gezondheid van vrouwen en de algemene gezondheid;
 • allerlei interesses, hobby’s.

Aan het einde van de jaren zestig vond een belangrijke gebeurtenis plaats in het leven van de uitgave Libelle — er kwam een ander damesblad Beatrijs bij de uitgave. De populariteit van Libelle bleef steeds groeien en al in de jaren negentig hadden sommige publicaties over dergelijke onderwerpen, zoals politiek en gezondheid, het karakter van een leidende mening in openbare kringen.

Libelle opzeggen Nu!

De afgelopen 20 jaar, telkens in mei, houdt Libelle een openbaar evenement, Libelle Zomerweek, dat fans van de uitgave van over de hele wereld aantrekt. De aanwezigheidsrecord werd bereikt in 2016, toen er meer dan 84 duizend bezoekers naar het zevendaagse evenement kwamen.

Het hoofdkantoor van de uitgave bevindt zich in Amsterdam.

Hoe u op het damesblad Libelle te abonneren en wat de voordelen daarvan zijn?

Abonneren op een kleurrijk tijdschrift is eenvoudig — u moet een snelle registratie op de site uitvoeren https://www.libelle.nl/, of u gaat naar de site via sociale netwerken Twitter of Facebook. Let op het S-pictogram — dit is de ingang naar de registratiepagina of naar uw persoonlijke account. Vervolgens moet u het voorgestelde abonnement selecteren op basis van uw verzoeken en ervoor betalen. Als u iets niet leuk vindt, dan kunt u gedurende de eerste 14 dagen gemakkelijk opzeggen abonnement Libelle.

Waarom is het voordelig om een Libelle-abonnee te zijn? Laten we enkele voordelen van het abonnement op de wekelijks damesblad opsommen:

 1. U krijgt uw favoriete tijdschrift voor een betere prijs dan in de kiosken.
 2. Kortingen en voordelen op het abonnement van 10 tot 40% van de totale prijs.
 3. U krijgt een tijdschrift, een elektronisch tijdschrift en een speciale bijlage.
 4. Prijzen onder de abonnees worden wekelijks gelot.
 5. Twee tijdschriften van 12 Aan het einde van de jaren zestig vond een belangrijke gebeurtenis plaats in het leven van de uitgave Libelle — er kwam een ander damesblad Beatrijs bij de uitgave. gratis + kalender voor het komende jaar.
 6. Eenmaal per jaar komt er een geschenk samen met een van de tijdschriften (bijvoorbeeld een merktas).
 7. Interessante artikelen, recepten, praktische grappen, puzzelboeken, etc.
 8. Als er iets niet klopt — abonnement Libelle opzeggenkunt u binnen de eerste 14 dagen het betaalde geld wordt teruggestort op uw rekening, exclusief de kosten van de reeds ontvangen uitgaven.

Hoe Libelle abonnement opzeggen?

Wenst u uw Libelle abonnement opzeggen — het kan op verschillende manieren gedaan worden:

 • Libelle opzeggen via internet, door het invullen van een opzegformulier op de site;
 • Libelle opzeggen telefonisch naar contactcenter-medewerker te bellen op 088  550 01 13 tijdens de werkuren (van 9.00-21.00 uur);
 • Libelle abonnement opzeggen email te naar redactie@libelle.nl te sturen.

Voor alle vragen, inclusief Libelle opzeggen abonnement, moet u contact met de medewerkers van het bedrijf opnemen. Een vraag aan de technische ondersteuning stellen kunt u via de sociale netwerken https://www.facebook.com/libelleNL op Facebook, of https://twitter.com/LibelleService op Twitter.

Als u wenst opzeggen Libelle, maar om een of andere reden het zelf niet wenst te doen — maak dan gebruik van een speciale dienst die zich bezighoudt met opzeggen Libelle abonnement.

Hoe Libelle opzeggen op de service Abonnement-Opzeggen.nl?

Opzeggen.nl biedt zijn diensten aan iedereen die Libelle opzeggen online of per post wensen. Het dienstpersoneel zal onmiddellijk op uw verzoek reageren. Een positief resultaat zal onmiddellijk verschijnen. In het belang van de klant is registratie op de site Opzeggen.nl niet verplicht. Om u af te melden, moet u een paar eenvoudige stappen volgen:

 1. Ga naar de officiële website van de online-bron Abonnement-Opzeggen.nl.
 2. Zoek de naam van het tijdschrift Libelle op, ga naar de afmeldingspagina: https://www.abonnement-opzeggen.nl/afmelden/libelle-opzeggen/
 3. Vul het formulier in dat door de dienst aangeboden wordt.
 4. Selecteer de betalingsmethode voor de opzegdienst van Libelle opzeggen abonnement.
 5. Kies een manier om een brief te versturen ter bevestiging van het succes van de formele opzegging.