Kika opzeggen

Wat doet het bedrijf Kika. Leer hoe u zich snel kunt afmelden voor de sponsoring van haar projecten Kika opzeggen

 

Welke diensten biedt Kika aan?

Liefdadigheidsorganisatie met een vrijwillige in- en uitgang Kika opzeggen is fondsen aan het werven om onderzoek op het gebied van kanker bij kinderen te sponsoren.

Stichting Kinderen Kankervrij werd in 2002 opgericht door Frit Hirschstein en Marten Stoupendal. Maken KiKa programm ze werden ingegeven door het verzoek van de Nederlandse oncologen, professor Rob Peters (kinderziekenhuis van Sofia) en professor Huiba Caron (kinderziekenhuis van Emma) voor aanvullende financiering voor kankeronderzoek bij kinderen. In die tijd was de kans op herstel van het kind 70%, terwijl de artsen ervan overtuigd waren: dit percentage kan groot zijn als je geavanceerde kennis van genetische manipulatie gebruikt op het gebied van kankerbestrijding bij kinderen.

Dankzij het werk van het bedrijf bereikte het percentage succesvolle behandeling van kinderen 75%, terwijl de oprichters zeker zijn: het cijfer kan op 95% worden gebracht. Naast onderzoek gericht op het overwinnen van de ziekte, sponsort het bedrijf:

 • activiteiten gericht op het verminderen van pijn tijdens de behandeling;
 • verbetering van de behandeling;
 • de levenskwaliteit van jonge patiënten verbeteren, inclusief degenen die de behandeling met succes hebben afgerond;
 • verspreiding van informatie over kanker bij kinderen.

Volgens de statistieken sterft in Nederland elke drie dagen een kind aan kanker. Om de situatie te verbeteren, werpt KiKa doelbewust fondsen op om manieren te bestuderen om het probleem op te lossen haar doneren. Vandaag heeft het bedrijf 173 studies gefinancierd.

Hoe diensten van bedrijven te weigeren Kika opzeggen

Om je af te melden voor sponsoring en de basis van de sponsors te verlaten, moet je de link volgen. kika.nl/wijzigen-opzeggen en stuur het bijbehorende verzoek. Ook op de pagina kunt u een aanvraag sturen voor:

 • verander uw gegevens;
 • annulering van reguliere donaties;
 • afmelden voor de mailing;
 • afmelden voor de digitale nieuwsbrief;
 • Afmelden voor de post en digitale post tegelijkertijd.

Als er problemen zijn met het antwoord, wordt voorgesteld om via deze kanalen contact op te nemen met de vraag:

e-mail

info@kika.nl

telefoon

0900 – 40 00 888

tjilpen

twitter.com/kika8118

Facebook

facebook.com/KiKa8118

Feedback over het weigering van sponsoring opzeggen Kika

Het grootste probleem dat zich voordoet bij degenen die willen deelnemen aan een goed doel is het gebrek aan begrip van het abonnementssysteem. Sponsors zijn er zeker van dat ze een eenmalige donatie doen door via de site verbinding te maken met het project. Sterker nog, ze abonneren op een bepaald bedrag voor een maandelijkse afschrijving van hun account. Als ze dit vinden, besluiten velen zich af te melden voor sponsoring. Maar vaak tegengekomen bij andere moeilijkheden.

“Nadat ik een verzoek had verzonden om sponsoring te weigeren opzeggen Kika, moest ik binnen vijf minuten een bevestigingsbrief ontvangen. Het stond echter niet in het hoofdvenster of in spam. En tot nu toe is het niet gekomen! Het is schandalig om Kika’s naam te misbruiken! ‘

“Ik heb een verzoek om een antwoord gestuurd aan het bedrijf KWF. stichting Kika opzeggen. Maar het bleek dat ze worden afgeschreven door een heel ander bedrijf, dat zich ook bezighoudt met het ondersteunen van kankerpatiënten – Kika! Zo’n goede doelen bedrijf met vergelijkbare verwarring. ‘

Voordelen van de afmeldservice stichting Kika opzeggen

De site biedt een eenvoudige oplossing om je af te melden voor het annuleren van liefdadigheidsfondsen. In de praktijk blijkt echter dat het probleem niet is opgelost in de beloofde paar minuten. Er zijn technische storingen, vragen met de indiening van informatie, de plaats van aanvraag voor afmelding. De oplossing van deze nuances kost veel zenuwen en tijd, die de inschrijver niet in de kaart speelt: het systeem blijft automatisch geld van zijn rekening opnemen.

In dergelijke gevallen is het eenvoudiger en goedkoper om een oplossing voor de vraag aan een speciale afmeldservice te geven, bijvoorbeeld abonnement-opzeggen.nl. Een van de voordelen zijn de volgende:

 1. De klant kan een brief sjabloon downloaden van de site om een verzoek om afmelding in te dienen. De service heeft de formulieren al voorbereid in een door het bedrijf goedgekeurde vorm met afzonderlijke ingevulde kolommen.
 2. Na het downloaden en invullen van het formulier, kan de client altijd terugkeren naar het bewerken voordat het naar het adres wordt verzonden.
 3. Als er geen lege vorm van het gewenste bedrijf is, kunt u de algemene sjabloon downloaden (geheel gratis), invullen en naar de service verzenden. Vervolgens zullen de service specialisten het bedrijf zelf vinden en de regels voor het verwerken van een dergelijke verklaring opzoeken, waarna zij informatie aan de sitemap van de site zullen toevoegen.
 4. De bron slaat nooit persoonlijke gegevens van klanten op. Met behulp van zijn diensten abonneren zij zich niet op promotionele mailings, uitnodigingen, aankondigingen.
 5. De betaling wordt pas uitgevoerd nadat de klant een volledig pakket documenten heeft ontvangen waaruit het afmelden blijkt. U kunt contant geld per post overmaken bij aflevering, terwijl u een pakket documenten ontvangt.

Het bedrijf garandeert dat het probleem tot het gewenste logische einde komt. Kom op service abonnement-opzeggen.nl,  download de benodigde formulieren en meld je gemakkelijk af bij de meer onnodige services in een korte tijd.

[et_pb_cpt_archive _builder_version=”3.19.8″ post_type=”afmelden” fullwidth=”off” columns=”4″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”1px” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_overlays_image=”off” posts_number=”8″ show_content=”none” show_author=”off” show_date=”off” include_tax=”category” include_tax_terms=”Goede doelen” /]